Ana Sayfa Haberler Dünya’nın Ort...

Dünya’nın Ortak Dili İngilizce’yi Türkiye’nin En Köklü Dil Okulunda Keşfedin!

İngilizce öğrenmek, modern toplumda neredeyse herkesin hayali olduğu gibi günümüzde ulusal ve uluslararası sınavlar için de bir o kadar önemli konuma sahiptir. Öyle ki bu dilin konuşulmadığı yer neredeyse yok denilebilir. Gerçekten pek çok uluslararası kurum ve kuruluşun resmi dilleri arasında her dilden önce İngilizce gelmekte. Bu durumda İngilizcenin nereden öğrenileceği durumu da öğrencilerin ya da kariyerini daha iyi konumlara taşımak isteyenlerin iyi bir araştırmaya kalkışmasını sağlamakta. Bu durumda da bulundukları şehirde İngilizce Kursu için araştırmaya başlayan bireyler, eğitimini en iyi şekilde tamamlayabileceğine güvendiği dil okullarına başvuru yapmakta.

Online video eğitim setleri ile evden veya işyerinden eğitim almak isteyen kişiler olduğu gibi örgün eğitim almak ya da sınav hazırlığı için belirli bir saat sınıf içi eğitim alma zorunluluğu olan kurslara kayıt olmak isteyenler için ana merkezi Bursa olan ancak Manisa, İzmir ve Denizli’de de eğitim kampüsleri bulunan Türkiye’nin en iyi İngilizce Kursu eğitimlerini kursiyerleriyle buluşturan okullar arasında yer alan Akademik Batı Dilleri Okulu’nu tavsiye etmekteyiz.

Her Alanda İyi İngilizce İçin Doğru Tercih

İngilizce öğrenmek pek çok eğitim ve öğretim kurumunda sadece birkaç dil bilgisi ile sınırlı kalıyor. Bu durumda öğrenilen her şey kısa süre içerisinde unutuluyor ve bu durum da beraberinde başarısız bir İngilizce eğitimini getiriyor. Oysa Akademik Batı Dilleri tarafından verilen eğitimler alanında uzman öğretmenler tarafından verildiği gibi yenilikleri ve gelişmeleri de sürekli takip ederek ders içeriklerinde güncellemelerde bulunmakta. “Nitelikli kurum, nitelikli öğrenci” sloganı ile kurs kayıtlarına başlamış olan Akademik 34 yıllık tecrübeye sahip Türkiye’nin en büyük ve en köklü İngilizce Kursları arasında yer aldığını da hatırlatmak isteriz.

Alanında Uzman Öğretmenler

Dil okulumuzda kursiyerlerimize eğitim veren öğretmenler alanları ile ilgili profesyonel derecede bilgiye ve bilgi birikimine sahiptir. Kursiyerlere en iyi İngilizce Kursu eğitimini vermek için 34 yıl önce ilk adımlarını atan Akademik Batı Dilleri, her geçen gün daha çok büyüyerek bünyesinde dereceye girmiş öğrenciler, Akademisyenler, Avukatlar ve Doktorlar yetiştirdiğini de bildirmek isteriz. Zengin içeriğe sahip dersler ve teknikler ile en iyi İngilizce eğitimini almayı hedefliyorsanız eğer, aradığınız dil okulu Akademik olabilir!

Uygun Fiyatlı Dil Eğitimi Hayal Değil

Her şeyden önce kursumuzda eğitim gören öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırmak bizim için en önemli unsurdur. Piyasadaki diğer dil okullarına göre daha uygun fiyatlı İngilizce kursu eğitimi sunan Akademik, öğrencilerinin duyduğu koşulsuz güveni gururu olarak bilerek her alanda öğrencilerine en iyi şekilde eğitim vermeyi hedeflemiş durumda.

Daha detaylı bilgi ve kurs başvurusu için : www.akademik.com.tr