Ana Sayfa Haberler Vizon Battani...

Vizon Battaniye Nedir, Çeşitleri Nelerdir?

Vizon Battaniye Nedir, Çeşitleri Nelerdir?

Vizon battaniye, günümüzde en çok rağbet gören battaniye çeşitleri arasında yer alır. Bu battaniyelerin vizon olarak adlandırılmasının nedeni vizon ya da diğer adı ile “kürk” ile olan benzerlikleridir. Kürk, çok iyi ısıtan aynı zamanda da yumuşak dokulu bir üründür. Vizon battaniyelerde de bu özellikleri görmek mümkündür.

Bu battaniye çeşitleri özellikle Türkiye, Kore, İspanya ve Çin’de akrilik ipten üretilirler. Aslına bakılırsa vizon battaniyelerin kaliteli olması hangi maddeden üretildikleri ile yakından alakalıdır. Normalde %85 akrilik %15 iplik ile üretilen bu battaniyeler, OEKO-TEX sertifikası ile tescillenirler.

Vizon Battaniyelerin Dinlendirici Etkisi

Battaniyeler, kış aylarında soğuk havanın etkisinden korunmamız için sıklıkla kullanılan ürünlerdir. Ancak bu ürünlerin vücut ısısını dengede tutmaları ve yumuşak bir dokuya sahip olmaları önemlidir. Aksi takdirde beklenildiği gibi ısıtmazlar ve kalitesiz malzemelerden imal edilenler sağlık açısından tehdit oluşturabilirler.

Vizon battaniyeler ise yumuşak dokuları ve vücut ısısını dengede tutma özellikleri ile aynı zamanda dinlendirici bir etkiye sahiptirler. Yine kaliteli bir vizon battaniye, uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Bu anlamda kişilerin bütçesine de katkı sağlamaktadırlar.

Vizon Battaniye Çeşitleri

Bu konforlu ve kullanışlı battaniyelerin pek çok çeşidi bulunmaktadır. Çift kişilik ve tek kişilik modellerinin mevcut olmasının yanında çocuklar içinde farklı modelleri vardır. Bu modeller arasından beğendiğiniz renk ve modeldeki battaniyeyi satın alabilir, kış aylarında soğuk havanın etkilerinden korunabilirsiniz.

Vizon battaniye modelleri arasında en kullanışlı olanlarından birisi de kanguru battaniyelerdir. Vizonun sıcak tutma etkisi ve yumuşak dokusu ile bu battaniyeler özellikle de son yıllarda rağbet görmeye başlamıştır. Giyilebilir battaniye olarak da bilinen bu battaniye çeşidi, soğuk kış günlerinde bir an bile üşümenize izin vermez. Kitap okurken, TV karşısında kahvenizi yudumlarken ve hatta açık alanlarda dahi kanguru battaniye çeşitlerini kullanabilirsiniz. Vizon kanguru battaniyelerin hem erkek hem de kadınlar için farklı renkleri bulunmaktadır. Çamaşır makinesinde kolayca yıkanabilen bu ürünlerin bakımı da oldukça kolaydır. Siz de evinizde kolayca ısınabilmek ve enerjiden tasarruf etmek için kanguru battaniye satın alabilirsiniz.