Ana Sayfa Haberler Yeni Sezon Te...

Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

Her sene değişen ve gelişen tesettür parçalarında bu senenin yeni sezon tesettür elbise parçaları yıla damgasını vurmaktadır. Bu yıla damga vurmaya hazırlanan tesettür elbiseler hem günlük hayata özel giyilmek için hem de çeşitli davetlere katılırken tercih edilmektedir. Elbise modelleri arasından geçen sene olduğu gibi bu sene de nakışlı detaylar oldukça öne çıkmaktadır. Boncuk ve incilere süslenmiş yakalar, çizgili ve kare desenli elbiseler, kolları işlemeli elbiseler bu sene damgasını vuran parçalar arasındadır.

Birbirinden farklı modeller ve tasarımlar günden güne artarak moda olmaya devam etmektedir. Bu parçaları tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli detay ise kumaş ve rengin birbiriyle olan uyumudur. Her tarza ve yaşa göre tasarlanan yeni sezon tesettür elbise modelleri tesettür giyiminde hanımların favori online satış sitesi Modaselvim’de yerini almaya hazırlanıyor. Elbise modellerinde yeni sezon parçalarından olan gömlek detayları da günlük kullanım için oldukça modern hale getirilmiştir.

Yeni sezonun favori parçaları arasında yer almaya hazırlanan gömlek modelleri, her mevsim için kullanılabilir olması da hanımlara büyük kolaylık sağlıyor.

Tesettür Elbise Günlük Hayata Nasıl Kombinlenir?

Yeni sezon tesettür elbise modelleri arasından en çok tercih edilen parçalar ise günlük hayatta kullanılabilen rahat ama şık olan parçalardır. Pek çok tarzı yansıtan bu elbiselerde günlük hayata kombinlemek için seçilen renk oldukça önemlidir. Havaların yavaş yavaş ısındığı bu dönem de açık renkleri tercih etmek kombin yaparken daha da rahat olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda tercih edeceğiniz eşarp ya da şal modelleri ile kombininizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Elbisenin altına giyeceğiniz babet ya da spor ayakkabı gün boyu rahatlığın devam etmesini sağlayacaktır.

Tesettür Elbise Gece Davetlerinde Nasıl Kombinlenir?

Yeni sezon tesettür elbise modelleri arasında pek çok parça gece davetlerinde de tercih edilerek rahatlıkla kullanılmaktadır. Bu parçalar arasından özellikle simli elbiseler oldukça şık olmanızı sağlayacaktır. Simli elbiseler bu yaz sezonun da tesettürlü hanımların favori parçaları arasına girmeye hazır. Rahatlıkla kombinleyebileceğiniz simli elbise modelleri ile Modaselvim.com’da sizleri bekliyor.