Ana Sayfa Haberler Türkiye’nin İ...

Türkiye’nin İlk Bitcoin Haber Uygulaması Kripto Koin App Store’da

Türkiye’nin İlk Bitcoin Haber Uygulaması Kripto Koin App Store’da

Kripto paralara olan ilgi tüm dünyada artıyor, Bitcoin’i kabul eden ve Blockchain teknolojisini kullanmaya başlayan iş yeri sayısı hızla genişliyor. Türkiye’de de kripto paralarla ilgili kitle hızla büyürken kripto paralar üzerine yapılan girişimler de adını bizlere duyurmaya başlıyor.

Son olarak Türkiye’nin güvenilir ve güncel kripto para haber kaynağı ve bir ODTÜ girişimi olan Kripto Koin, App Store’da mobil uygulamasını yayına aldı.

Mobil uygulamada Bitcoin haberleri, altcoin dünyasına dair gelişmeler ve “Kriptopedi” kısmı ile bu alanla yeni tanışan kişiler için eğitici bilgilere yer veriliyor.

Uygulama aynı zamanda 10 saniyede bir yenilenen fiyatlar ile kullanıcılarına 300’e yakın kripto paraya ait de anlık veri ve fiyat bilgilerini sunuyor. Bitcoin, Ethereum, Ripple, EOS ve daha yüzlerce dijital para birimine ait fiyat grafikleri de uygulama ile kullanıcılarla buluşuyor.

Sosyal sekmesi ile de kripto para tutkunlarının aktif olarak birbirleri ile iletişim halinde oldukları ve merak ettikleri hakkında bilgiler edinebildikleri bir alan yaratan Kripto Koin şimdiden 4.000’in üzerinde indirilmeye ulaşmış durumda.

Hem mobil uygulamasında hem de internet sitesinde güvenilir haberlere ve canlı fiyat bilgilerine yer veren Kripto Koin 2017 yılından bu yana yayın hayatına devam ediyor. Türkiye’de ve dünyada gerçekleşen blockchain etkinliklerini de takipçileri ile Twitter, Telegram ve Facebook üzerinden paylaşan Kripto Koin, ODTÜ mezunu, öğrencisi geniş bir ekip tarafından yönetiliyor.