Ana Sayfa Haberler Şirket Haberleri Yenilenen Çet...

Yenilenen Çetmen Mobilya, Çağla Şıkel İle Tüm Kadınlara Sesleniyor: Göster Zevkini

Yenilenen Çetmen Mobilya, Çağla Şıkel ile tüm kadınlara sesleniyor: “Göster Zevkini”

Türkiye’nin köklü mobilya markalarından Çetmen Mobilya, “Göster Zevkini” sloganıyla tüketicileri mobilya seçerken kendilerini ifade etmeye ve iç seslerine kulak vermeye çağırıyor.

Türkiye’nin mobilya tutkunlarını 57 yıldır kaliteli ve ulaşılabilir fiyatlı mobilyalarla buluşturan Çetmen Mobilya, 2018 yılında çıktığı yenilenme yolculuğuna “Göster Zevkini” sloganıyla hız kesmeden devam ediyor. Evleri şık ve konforlu hale getiren mobilyaların aynı zamanda kişilerin iç dünyalarını yansıtan birer ayna olduğuna dikkat çeken Çetmen, yeni reklam yüzü Çağla Şıkel ile birlikte tüketicilerin kendilerini mobilya tercihleriyle ifade edebilecekleri yeni bir dönem başlatıyor.

Türkiye’nin en güçlü ilk 3 mobilya markasından biri olmayı hedefleyen Çetmen, “Göster Zevkini” sloganıyla özellikle kadınlara çağrıda bulunuyor. Hem yeni ev kurma hem de ev yenileme süreçlerinde kararı çoğunlukla kadınların aldığını belirten Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör; “Mobilyalarımızla tüketicilere evlerini tamamen kendi zevklerine göre döşemeleri için imkan tanıyoruz. Evdeki mobilyaların kişinin iç dünyasını yansıtması gerektiğine inanıyor, bu sebeple kadınların yaptıkları mobilya seçimleriyle zevklerini daha iyi ifade edebilecekleri yeni bir dönem başlatıyoruz.” diye konuştu.

Yeni evlenecek çiftlerin ilk tercihlerinden olan marka, lansman öncesi yaptığı araştırmayla mobilyanın yalnızca sıfırdan ev kurmak için satın alınmadığını da gözler önüne seriyor. Araştırmaya göre Türkiye’nin yüzde sekseni kısa süre içinde evindeki mobilyaları yenilemek istiyor. Bunun sebebi ise basit. Yeni moda akımlarının, televizyon ve internet reklamlarının etkisiyle yenilik arayışına giren tüketiciler, kısa bir zaman sonra satın aldıkları mobilyaların kendilerini yeterince ifade etmediğini fark ediyor. Bunun sonucunda da yeni arayışlara giriyorlar.

Bu arayışa karşılık vermeyi hedefleyen Çetmen, tüketicileri kendi iç seslerini dinlemeleri için cesaretlendiriyor. Türkiye’de dekorasyon, ürün seçimi ve iç mekan dizaynı seçimlerinin kadınlar tarafından yapıldığını ve mobilya alışverişi yapan beş kişiden dördünün kadın olduğunu belirten Erhan Güngör; “Toplam 51 mağazamız ve kişinin zevkine göre şekillenen kullanışlı mobilyalarımız ile yenilenme yolculuğumuza hız kesmeden devam ediyoruz. Sosyal medyanın da etkisiyle insanlar artık satın aldıkları ürünleri çok geçmeden yenilemek isteyebiliyor. Öte yandan çoğu ailenin her sene mobilya değiştirmek gibi bir lüksü bulunmuyor. Eviniz iç dünyanızı yansıttığında ise böyle durumlar yaşanmıyor, uzun yıllar boyunca ilk günkü heyecanınızı koruyabiliyorsunuz. Göster zevkini konsepti ilhamını işte bu anlayıştan alıyor.” diye konuştu.

 

Çetmen 2018’de %50 büyüdü, 2019 yılında 100 mağaza hedefliyor!

08.05.2019 – Hızlı büyüme politikası ve etkili kampanyalarıyla 2018 yılını yüzde 50 büyüme ile kapatan Çetmen, 2019 yılında ulaşacağı 100 mağazalık geniş satış ağıyla mobilya sektöründeki güçlü markalardan biri olacak.

Çetmen Mobilya sektördeki 57. yılını geride bırakırken, 2018 yılında yakaladığı hızlı büyümeyi yeni yılda da korumayı hedefliyor. Açtığı 13 yeni mobilya mağazası ve marka hedefleri çerçevesinde izlediği plan kapsamında 2018 yılını net yüzde 50 büyüme ile kapatan Çetmen, Kocaeli, Kütahya ve Afyon gibi illere de giriş yaparak toplam mağaza sayısını ise 50’ye çıkardı. Kurumsal dönüşümünde belirlediği beş yıllık planlamayı 2018’de hayata geçiren Çetmen Mobilya hem pazarlama alanında hem de İnsan kaynakları ve lojistik gibi kritik kurum içi süreçlerde yenilenme hareketine ivme kazandırdı.

Türkiye’nin büyüme ve gelişme hızına uygun hareket edip, yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı mobilyalar üreten Çetmen Mobilya, ürünlerini geniş tüketici kitlesiyle buluşturmaya devam edeceği 2019 yılında mobilya sektörünün güçlü markalarından biri olmayı planlıyor. Çetmen, dağıtım kanallarını yaygınlaştırma stratejileri kapsamında, 2019 yılında başta İstanbul Avrupa yakası olmak üzere Ankara ve Bursa’da açılacak olan yeni mağazalarıyla birlikte yıl sonuna kadar toplam 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Dağıtım kanalını franchise altyapısıyla güçlendirmek de Çetmen’in 2019 gündeminde yer alıyor.

Çetmen Mobilya’nın başlattığı marka dönüşümünün etkileri de yeni yılda artış gösteriyor. Geçtiğimiz yıl yüzde 78 olan marka bilinirliği toplam seviyesi için Çetmen’in koyduğu 2019 hedefi yüzde 90’ın üzerine çıkmak. 2018 yılında başlayan köklü marka dönüşümünün bu yıl içinde hızlanacağına dikkat çeken Çetmen Genel Müdürü Merve Çetmen, “Çıktığımız bu yenilenme yolculuğunda ürünlerimizi daha fazla tüketiciye ulaştırarak, Türkiye’nin güçlü mobilya markalarından biri olmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle ana odağımızda tüketici memnuniyeti var. Müşteri deneyimini uçtan uca ele alarak hem altyapıya hem iletişime yönelik çalışmalarla, tüketiciyle temas ettiğimiz her noktada yenileniyoruz.” diye konuştu.

Merve Çetmen, “2019 yılında özellikle tüketici tarafından tercih edilme oranına odaklanarak, yeni marka stratejisi ve yeni mağazalarla birlikte ciromuzu yüzde 50 artırmayı hedefliyoruz.” diye ekledi.

 

Çetmen Mobilya, Mağaza Yatırımlarına Kocaeli’nde Devam Ediyor

28.07.2018 – Çetmen Mobilya, mağaza yatırımlarına güçlü bir şekilde devam ediyor. Şirket, 2023 yılında 250 mağaza hedefi doğrultusunda Türkiye çapında 51., Kocaeli’ndeki 2. mağazasını Darıca’da açacak. Çetmen Mobilya, 2.500 m2 alanda kurulan yeni mağazasıyla Darıcalılara modern ve şık ürünlere sahip yeni koleksiyonunu ve seçili ürünlerde 7 günde teslimat avantajlarını sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin köklü mobilya üreticilerinden Çetmen Mobilya, 2023 yılına dek 250 mağaza ile ülke çapında güçlü bir satış ağına sahip olmayı hedefliyor. Bu kapsamda şirket, yıl sonuna dek mağaza sayısını 70’e yükseltecek. Şirketin 51. mağazası ise Darıca, Kocaeli’nde 28 Temmuz 2018 tarihinde açılacak.

Hedeflerinin kaliteyi ve zengin bir deneyimi herkese sunmak olduğuna değinen Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör; “56 yıllık tecrübemiz, modern, şık ve fonksiyonel ürünlerimiz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle en iyiyi sunmayı amaçlıyoruz. Bu deneyimi tüm Türkiye’nin yaşayabilmesi için de yatırımlarımıza hız verdik. 2023 yılına dek 200 milyon TL yatırımla hem mağaza sayımızı 250’ye çıkartacağız hem de yeni nesil bir fabrika ile üretimimizi güçlendireceğiz. Böylece inanıyoruz ki rekabet gücü her gün artan Çetmen Mobilya, Türkiye’nin mobilya denilince akla gelen ilk üç markasından biri olacak. Hızla büyüyen Kocaeli pazarındaki ikinci mağazamız da bu değeri Darıcalılarla paylaşmak ve hedeflerimize doğru sağlam bir adım daha atmak anlamında önem taşıyor” dedi.

Şirketin şehirdeki ikinci yatırımı olan ve 2.500 m2 alanda kurulan mağaza, 7 kişilik uzman kadrosuyla tüketicilerin yüksek kalitede ve uygun fiyatlı ürün beklentisine cevap verecek. Mağazanın 28 Temmuz 2018 tarihindeki açılış töreniyle birlikte Çetmen Mobilya’nın yeni koleksiyonu ve seçili ürünlerde 7 günde teslimat fırsatları Darıcalılarla buluşacak.

 

Çetmen Mobilya Darıca mağaza adresi: Kazım Karabekir Mahallesi, Kızılay Sokak, No:2 Darıca, Kocaeli

 

Çetmen Mobilya, 50. Mağazasını Sincan, Ankara’da Açıyor

01.07.2018 – Çetmen Mobilya, 2023 yılına kadar mağaza sayısını 250’ye yükseltmek üzere yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda şirket, 30 Haziran 2018 günü 50. mağazasını Sincan, Ankara’da açıyor. Çetmen Mobilya, 2.400 metrekare satış alanına sahip yeni mağazasında müşterilerine şık ve modern ürünler ve zengin bir deneyim sunmaya hazır.

Türkiye’nin köklü mobilya üreticilerinden Çetmen Mobilya, gerçekleştirdiği yatırım ve büyüme atağı kapsamında 50. mağazasını Sincan, Ankara’da müşterilerinin hizmetine sunuyor. 30 Haziran 2018 tarihinde açılışı gerçekleştirilecek mağaza, şirketin 2023 yılına dek mağaza sayısını 250’ye çıkartma hedefi doğrultusunda önem taşıyor. Ege Bölgesi’nde İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Muğla ve Uşak’ta mağazalar açarak önemli bir büyüme ivmesi yakalayan Çetmen Mobilya, yeni dönemde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerde yeni mobilya mağazaları açmayı hedefliyor.

Şirketin yeni hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör; “Şık, modern ve kaliteli ürünlerin zengin bir mağaza deneyimi ile tüketicilere sunulması Türkiye mobilya pazarının gelişimi açısından kritik önem taşıyor. Pazardaki bu açığın farkında olarak gelecek 5 yılda 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacağız. Bu yatırım 2020 yılında faaliyete sokacağımız yeni nesil fabrikamızın yanı sıra ülke çapındaki mobilya sayımızı 2023 yılına kadar 250’ye yükseltme hedefimizi kapsıyor. Bu doğrultuda hedef bölgelerimizden olan Ankara’da Sincan mağazamızı açmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize en iyiyi sunma geleneğimizi burada da sürdüreceğimize ve deneyimli ekibimizin emekleriyle kısa zamanda başarıyı yakalayacağımıza inancımız tam” dedi.

80.000 metre kareyi aşan satış alanı ve 1.300 kişilik güçlü kadrosuyla Çetmen Mobilya’nın Sincan’daki yeni mağazası, Batıpark, Demetevler, Etimesgut ve Siteler’in ardından Ankara’daki 5. mağazası olacak. 2.400 metrekare satış alanına sahip mağazada Çetmen Mobilya, 7 kişilik uzman kadrosuyla hizmet vermeye başlayacak.

Çetmen Mobilya Sincan mağaza adresi: Ahievran Mahallesi, Ayaş Caddesi, No:35 Sincan/Ankara

 

Çetmen Mobilya, 200 Milyon TL’nin Üzerinde Bir Yatırım İle Liderliğe Hazırlanıyor 

31.05.2018 Çetmen Mobilya, 56 yıllık deneyimiyle Türkiye çapında öncü bir rol üstlenmek üzere önemli bir atılım içerisinde. 160.000 metrekarelik yeni bir fabrika yatırımına başlayan şirket, aynı zamanda 2023 yılı itibarıyla mağaza sayısını 5 katına çıkaracak.

Türkiye’nin köklü mobilya üreticilerinden Çetmen Mobilya, satış ağını yaygınlaştırmak ve kapasitesini artırmak amacıyla önemli bir yatırım atağı başlattı. Toplamda 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım ile şirket yeni nesil bir fabrika kurmaya hazırlanıyor. Şirketin yeni fabrikasının 2020 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor. Aynı zamanda Çetmen Mobilya, 2023 yılı itibarıyla 250’den fazla mağazada hizmet vererek Türkiye’deki satış ağını güçlendirmeyi hedefliyor.

Türkiye’de akla gelen ilk üç mobilya markasından biri olmak için çalıştıklarını belirten Çetmen Mobilya Genel Müdürü Merve Çetmen; “Büyüyen ve gelişen Türkiye’ye yakışır şekilde, biz de markamızı yeni yatırımlarla güçlendirme kararı aldık. Yenilikçi ürünler geliştirmek ve üretmek için 160.000 m2’lik alan içerisinde 120.000 m2 kapalı, 40.000 m2 açık alana sahip yeni fabrikamız 2020 yılında faaliyete geçecek. Bir diğer önemli hedefimiz de mağazalarımızı Türkiye genelinde yaygınlaştırmak olacak. 2023 yılında 250’yi aşkın mağazamız ile müşterilerimize hizmet sunmayı planlıyoruz. Bu kapsamda Ankara, İstanbul ve Bursa illeri öncelikli olmak üzere, kendi mağaza yatırımlarımızın yanı sıra ‘franchise’ ile de satış ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Böylece bir yandan sektörümüzün ve ülke ekonomimizin gelişiminde önemli bir rol üstleneceğiz bir yandan da müşterilerimize en iyiyi sunmaya odaklanacağız. Nihai hedefimiz ise sektörün en güçlü ilk üç markasından biri olmak. Köklü geçmişimiz, deneyimli ekibimiz, üretim kabiliyetimiz ve yatırım gücümüz ile bu hedefe hızla ulaşacağımıza eminim” dedi.

Çetmen Mobilya, yaklaşık 1.300 kişilik profesyonel ekibiyle, Türkiye genelinde toplam 49 mağaza ve 80.000 metrekareyi aşan satış alanında hizmet veriyor. Modern, güncel, kullanışlı ve fonksiyonel ürünleri ile tanınan marka, yakaladığı yüksek müşteri memnuniyeti ile de başarısını kanıtlamış durumda.

 

Demet Akalın, Çetmen’in marka yüzü oldu

20.01.2017 – 2017 yılı için marka yüzünü belirleyen Çetmen, ünlü sanatçı Demet Akalın ile el sıkıştı. Bu işbirliği çerçevesinde, Çetmen’in reklam çalışmalarında Demet Akalın yer alacak.

Fark yaratan tasarımları ve geniş ürün yelpazesi ile mobilya sektöründe 55 yılı geride bırakan Çetmen, 2017 yılı marka yüzünü belirledi. Tüm yıl boyunca gerçekleştirilecek iletişim çalışmaları için ünlü şarkıcı Demet Akalın ile anlaşan Çetmen, yeni koleksiyonu ve renkli çekimleriyle fark yaratmaya devam edecek.

Çetmen’in ilk reklam filmine Akalın damgası

Çetmen’in koleksiyon çekimleri için kamera karşısına geçen ve markanın ilk reklam filminde sevilen şarkısı ‘Koltuk’u yeniden yorumlayan Demet Akalın, enerjisiyle çekimlere ayrı bir keyif katarken, reklam filmi de oluşturduğu ritim ve ahenkle, izleyenlere eğlenceli görüntüler sunuyor.

Müzik kariyerindeki istikrar marka yüzü seçiminde ilham kaynağı oldu

Marka yüzü olarak Demet Akalın’ın seçilmesinde sanatçının; başarılı, güzel, enerjik, modern, ne istediğini bilen ve güvenilir olmasının büyük rol oynadığını belirten marka yetkilileri, Demet Akalın’ın uzun yıllardır işinde göstermiş olduğu başarı grafiği ve güven veren yapısının da Çetmen markasıyla bütünleşen önemli unsurlar arasında yer aldığını söylediler.

Çetmen İzmir’de büyüdü, yakında tüm Türkiye’de

İzmir’in köklü firmalarından Çetmen, modayı takip eden değil, modayı yaratan tasarımlarıyla tanınıyor. Şıklığı, modernliği ve estetiği müşterilerinin evine getiren firma; sağlam, rahat, konforlu ve kullanışlı ürün gruplarını, alışılmış hizmet kalitesi ve rakipsiz fiyatlarla sunuyor. Bir süredir ülke çapında “Franchise” çalışmalarına ağırlık veren Çetmen, 2017’de bu hizmetlerini tüm Türkiye’ye ulaştırmayı hedefliyor.

Çetmen’de kendi fabrikasında ürettiği mobilya grupları başta olmak üzere, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, halıdan aksesuara ve ev tekstilinden cep telefonuna kadar çok sayıda ürün çeşitliliği bulunuyor.