Ana Sayfa Haberler Şirket Haberleri Atlasglobal H...

Atlasglobal Havayolları, İstanbul’dan Odessa’ya İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi

Atlasglobal Havayolları, İstanbul’dan Odessa’ya ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Her yıl istikrarlı olarak büyümesini sürdüren Atlasglobal Havayolları, 2019 hedefleri için harekete geçerek Avrupa destinasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Atlasglobal Havayolları’nın Kasım 2018’deki ilk uçuşuyla başlayan İstanbul-Odessa seferleri haftanın 4 günü gerçekleşecek…Global bir havayolu olma vizyonuyla yurt dışı uçuş ağını ve geniş gövdeli uçak filosunu genişleten Atlasglobal Havayolları, destinasyonları arasına Karadeniz’in en büyük liman şehirlerinden biri olan Odessa’yı da ekledi.

Türkiye’nin turizmde rekor kırma hedefine katkı sunmak amacıyla bu yıl turist potansiyeli yüksek ülke ve şehirlere düzenlediği sefer sayısını artıran Atlasglobal Havayolları, ağustos ayında Rusya’ya en çok yolcu taşıyan yabancı havayolu şirketi seçilmişti. Şirket, 2019 yılında istikrarlı büyümesini sürdürmek için uçuş ağına yeni destinasyonlar ekleme çalışmalarına hız verdi.

Bu hedefin ilk adımı ise Ukrayna’nın en önemli tatil ve kültür merkezlerinden biri olarak tanınan Odessa oldu. İlk tarifeli seferi 1 Kasım 2018 Perşembe günü düzenleyen Atlasglobal Havayolları’nın İstanbul-Odessa uçuşları, pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftanın 4 günü gerçekleşecek.

Atlasglobal Havayolları uçuş ekibinin yeni kıyafetlerini üniversiteli tasarımcılar hazırlayacak

23.10.2018 – Havacılık sektörüne kazandırdığı yeniliklerle tanınan Atlasglobal Havayolları, hazır giyim sektöründe dünyanın en modern üretim tesislerinden birine sahip olan HUGO BOSS Tekstil Sanayi işbirliğiyle yine bir ilke imza atıyor. Proje kapsamında, Atlasglobal Havayolları uçuş ekibinin yeni kıyafetlerini Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü öğrencileri tasarlayacak. “HackOurStyle” sloganıyla başlayan çalışma kapsamında üniversite öğrencileri, tasarımlarını iki gün sürecek bir tasarım hackathonuyla hazırlayacak. Jüri tarafından seçilecek tasarım, 2019 yılı Nisan ayında kamuoyuna tanıtılacak ve birinci olan tasarım yeni dönemde Atlasglobal Havayolları ekibinin üniforması olacak.

Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen havacılık sektörünün en inovatif şirketi olan Atlasglobal Havayolları, sektörde alışkanlıkları değiştirecek bir yeniliğe daha imza atıyor. Uçuş ekibinin üniformalarını yenileme kararı alan Atlasglobal Havayolları, dünyaca ünlü modamarkası HUGO BOSS’un İzmir’deki üretim tesisi HUGO BOSS Tekstil Sanayi ile birlikte, sektörün ilk tasarım hackathonunuyapacak. “#HackOurStyle” sloganıyla hayata geçirilecek olan iş birliği kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin Moda ve Tekstil Tasarımı bölümünde okuyan genç tasarımcılar, Atlasglobal Havayolları ekibinin yeni üniformalarını hazırlayacak.

Atlasglobal Havayolları ve HUGO BOSS Tekstil Sanayi işbirliği, İzmir’de düzenlenen bir basın toplantısıyla duyuruldu. Toplantıya Atlasglobal Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy ve HUGO BOSS Tekstil Sanayi Genel Müdürü Joachim Hensch katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Atlasglobal Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “Kurulduğumuz günden bu yana hep ilkleri gerçekleştirme, havayolu sektörüne yenilikler kazandırma vizyonuyla hareket ettik. İlklerin şirketi olduk. Bugün de yeni bir ‘ilk’ için bir aradayız. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de havayolu şirketleri, üniformalarını geleneksel yöntemlerle belirliyor. Ama biz HUGO BOSS Tekstil Sanayi ile birlikte tek tip tasarım ve gelenekselleşmiş yöntemleri geçmişte bırakacak bir iş birliğini duyuruyoruz” dedi.

Havayolu sektöründe, kabin ekibi üniforma tasarımında standart bir yaklaşım olduğunu ifade eden Murat Ersoy, sözlerine şöyle devam etti: Hemen hemen tüm havayolları, büyük bütçelerle, dünyaca ünlü bir moda tasarımcısıyla çalışmayı tercih ediyor. Biz yenilik yapmayı istedik ve üniformalarımızı yenileme işini bir sosyal sorumluluk projesi mantığıyla, ülkemizin geleceği olan üniversite öğrencilerimizle yapmaya karar verdik. Bu stratejimiz doğrultusunda, projedeki iş ortağımız HUGO BOSS Tekstil Sanayi ile birlikte Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileriyle çalışma kararı aldık. Genç tasarımcılar, ilk olarak kabin ekibimizle bir araya gelecek, onları dinleyecek, şirketimizi inceleyecek. Bu süreçte onlara, ihtiyaçları olan her türlü bilgiyi vereceğiz. Tüm verilere sahip olan tasarımcılar, yine hem havayolu hem de tekstil sektöründe bir ilk olma unvanını taşıyacak 48 saatlik bir tasarım hackathonu süreci yaşayacak. 48 saat sonunda hazırlanan tüm tasarımlar farklı uzmanlık alanlarından gelen jüri tarafından değerlendirilecek.

HUGO BOSS Tekstil Sanayi de öğrencilere teknik destek verecek

Basın toplantısında bir konuşma yapan HUGO BOSS Tekstil Sanayi Genel Müdürü Joachim Hensch ise şu açıklamaları yaptı: HUGO BOSS Tekstil Sanayi olarak, biz de bu yenilikçi çalışmanın ortağı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana, eğitim ve özellikle de mesleki eğitim konusunda gençlerin hep yanında olduk. Gençlerimizin potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri için onlara yatırım yapmayı ve bilgi birikimimizi onlara aktarmayı vazgeçilmez bir sorumluluk olarak gördük.48 saatlik bir tasarım hackathonuyla ortaya çıkacak yeni tasarımların yaratım sürecinde de gençlerimizi , hazır giyim sektöründe dünyanın en modern üretim tesislerinden biri olan İzmir fabrikamızda ağırlayacağız. Bu süreçte genç tasarımcılara, her türlü teknik desteği vererek, üretim ve teknik bilgi konusundaki uzmanlığımızdan yararlanmalarını sağlayacağız.

Genç tasarımcılar, Atlasglobal Havayolları ile kariyerlerine başlayacak

Tasarım ve moda alanında sanayi-üniversite iş birliğini en üst noktaya taşıyacak olan bu proje, havayolu sektörü için de örnek teşkil edecek. Onlarca yıldır süregelen ve sadece ünlü moda tasarımcılarının boy gösterdiği bu alanda genç tasarımcıların da var olması sağlanacak. Bu zorlu ve heyecanlı yarışa katılacak olan tasarım bölümü öğrencileri, ilk olarak HUGO BOSS Tektil Sanayi üretim tesislerinde hem kabin çalışanlarıyla görüşüp onların ihtiyaç ve beklentilerini dinleyecekler hem de üretilebilir bir tasarım yapmanın püf noktalarını işin uzmanlarından öğrenecekler.

Sürecin ikinci bölümdeyse, Atlasglobal Havayolları’nın İstanbul’daki merkezini ziyaret edeceköğrenciler, şirketi yakından tanıyıp şirketin tepe yönetimiyle çalışıp görüş alışverişinde bulunacaklar. Projenin son ayağında ise ise öğrenciler, 5-6-7 Kasım tarihlerinde HUGO BOSS Tekstil Sanayi üretim tesislerinde 48 saat sürecek tasarım hackathonunakatılacak. Bu 48 saat içinde tasarımlarını hazırlayıp jüriye sunacaklar. Farklı alanlarda uzman isimlerden oluşan jüri, birinci olan tasarımı ve tasarımcıyı seçecek. Yeni üniformaların lansmanı ise Nisan 2019 tarihinde yapılacak. Birinci olan kişi/ekip, ödül olarak bir yıl boyunca Atlasglobal Havayolları’ndan iki kişilik sınırsız uçuş hakkının yanı sıra HUGO BOSS’un Stutgart’daki tesislerine iki günlük bir ziyaret ve HUGO BOSS’un tasarım ekibiyle tanışma imkanına sahip olacak.

Atlasglobal, İstanbul’dan Odessa’ya Uçacak

10.07.2018 – Atlasglobal, Avrupa kentlerine olan uçuş noktaları arasına Ukrayna’nın önemli tatil ve kültür merkezi olan Odessa’yı da ekliyor. 1 Kasım 2018 tarihinden itibaren başlayacak Odessa seferleri, haftanın dört günü yapılacak. Karadeniz kıyısının en büyük limanlardan birine sahip olan Odessa bilet fiyatları 179 dolardan başlıyor.

“Yolcusunu en çok seven havayolu” sloganıyla hareket eden Atlasglobal, Avrupa’daki büyümesini yeni açtığı hatlarla sürdürüyor. Şirketin destinasyonları arasına eklediği son kent Odessa oldu. 1 Kasım 2018’de başlayacak karşılıklı İstanbul-Odessa seferleri, pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü yapılacak. Atlasglobal yolcuları; konfor ve ayrıcalıklarla Ukrayna’nın Karadeniz kıyısındaki en büyük limanlarından birine sahip olan Odessa’ya 179 dolardan başlayan fiyatlarla uçabilecek. Ukrayna’nın en önemli tatil ve kültür merkezlerinden biri olarak tanınan Odessa, sürekli artan yolcu sayısıyla son yılların gözde destinasyonlarından biri haline geldi.

KLM ile ortak uçuş noktalarının sayısı da artırıldı

Atlasglobal, geçtiğimiz günlerde kapsamı genişletilen Air Serbia ile ortak uçuşlarının ardından Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinden KLM ile ortak uçuş anlaşmasının da kapsamını genişletiyor. Uluslararası arenadaki büyüme stratejisinin bir parçası olarak Atlasglobal, KLM ile mevcut codeshare anlaşması çerçevesinde gerçekleştirilen Amsterdam-Zürih, Kopenhag Stockholm uçuşlarına 4 Temmuz itibarıyla başladı. Anlaşma sayesinde her iki havayolu hem mevcut iş birliklerini güçlendirmiş hem de birbirlerinin uçuş ağına erişim imkanıyla yolculara çok sayıda uçuş alternatifi sunmuş olacak.

 

Atlasglobal Air Serbia ile uçuş ağını genişletti

23.06.2018 – Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Türk havacılık sektörünün gururu Atlasglobal, Air Serbia ile ortak uçuş anlaşmasının kapsamını genişleterek uçuş yaptığı destinasyonlara üç şehir daha ekledi. 16 Mayıs 2018 itibarıyla başlayan seferlerle Atlasglobal yolcuları, Belgrad’ın yanı sıra Podgorica, Üsküp ve Tiran’a da yolculuk yapabilecek

Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Türk havacılık sektörünün gururu Atlasglobal, hizmet kalitesini artırmak ve Türkiye’nin turizmdeki rekor hedefine destek vermek için çalışmalarına devam ediyor. Atlasglobal, Avrupa’da büyüme stratejisini kapsamında Air Serbia ile imzaladığı codeshare (ortak uçuş) anlaşmasının kapsamını genişletti. Codeshare anlaşması kapsamında, 15 Mart 2017 tarihinde günlük karşılıklı olarak başlayan İstanbul-Belgrad seferlerine Podgorica, Üsküp ve Tiran da eklendi. 16 Mayıs 2018 tarihi itibarıyla başlayan seferler ile Atlasglobal yolcuları transit nokta olarak İstanbul ve Belgrad üzerinden Podgorica, Üsküp ve Tiran’a ulaşım sağlayabilecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Atlasglobal Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arşan, “Atlasglobal olarak Türkiye’nin doğusuyla batısı arasında köprü oluşturma vizyonumuz çerçevesinde 2018 itibariyle 19 ülkede 48 destinasyona uçuş gerçekleştiren bir havayolu şirketi olduk. Yurtdışında özellikle Rusya ve BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgelerine odaklanmış durumdayız. Avrupa’daki büyümemizi ortak uçuş anlaşmalarıyla sürdürmeye devam ediyoruz. Air France ve KLM ile yaptığımız anlaşma sonrasında Sırbistan Havayolları Air Serbia ile Belgrad’a gerçekleştirdiğimiz codeshare anlaşmasını genişletmiş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kapsamı genişletilmiş yeni anlaşma sayesinde yolcularımıza İstanbul ve Belgrad üzerinden aktarmalı seferler ile daha fazla uçuş alternatifi sağlamış olacağız. Bundan sonraki süreçte de bir yandan organik büyümeyi sektör ortalamasının üzerinde devam ettirmeye, diğer yandan da iş birlikleri ile destinasyon sayımızı global anlamda genişletmeye odaklanacağız” dedi.

BDT SEFERLERİ ARTTI

Artan turist talebiyle seferlerinde Antalya ve Dalaman’a ağırlık verilmesine karar veren Atlasglobal, BDT şehirlerine yapılan haftalık sefer sayısını da artırdı. Diğer taraftan, Atlasglobal turizm sezonunda Avrupa’da Air France, KLM ve Air Serbia ile ortak (codeshare) uçuş yapılan Paris, Amsterdam ve Belgrad hatlarının yanı sıra Dusseldorf ve Londra uçuşları ile Tahran, Bağdat, Erbil, Cidde, Medine, Beyrut, Telaviv, Erivan, Kuveyt, Mikonos, Kıbrıs gibi uçuş noktalarına yapılan tarifeli seferlere ara vermeden devam ediyor.

 

 

Atlasglobal filosuna ekleyeceği iki Airbus A330 ile Türkiye’nin rekor turist hedefine destek verecek

18.05.2018 – “Yolcusunu en çok seven havayolu” sloganıyla hizmetlerini sürdüren Atlasglobal, filosuna katacağı büyük gövdeli iki Airbus A330 uçağıyla yolcularına sağladığı hizmet kalitesini ve turizm sektörüne yaptığı katkıyı artırmayı hedefliyor…

Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Atlasglobal, hizmet kalitesini artırmak ve Türkiye’nin turizmdeki rekor hedefine destek vermek için çalışmalarına devam ediyor. Atlasglobal’in bünyesine katılacak olan iki adet Airbus A330’la filosundaki uçak sayısını 18’e çıkaracak. Airbus tarafından üretilen geniş gövdeli, çift motorlu uzun menzilli A330 modeli, tam depo yakıtla yaklaşık olarak 13 bin 400 kilometre mesafeye kadar uçabiliyor. 330 ekonomi sınıfı koltuğa sahip olan A330’lar, 12 ton kargo taşıyabiliyor. Atlasglobal, bu yeni iki uzun menzilli uçağını, yurt dışı destinasyonlara yönlendirerek Türkiye’yi tercih eden turistlere konforlu bir yolculuk imkanı sunacak.

Atlasglobal, Türkiye’nin 2018 yılında 36 milyon yabancı turist getirme ve 34 milyar dolarlık turizm geliri elde etme hedefine katkı sunmak için yaz tarifesini yenilemişti. Bu süreçte Atlasglobal, Türk havacılık sektörünün hizmet kalitesini artırmaya dönük çalışmalarına hız kesmeden devam etti ve sonucunda yeni bir rekorun da sahibi oldu. Nisan ayında tarifeli uçuşlarında zamanında kalkış oranını yüzde 87’ye çıkaran Atlasglobal, “rötarsızlık” rekoru kırdı.

BDT ÜLKELERİNE YAPILAN SEFERLER ARTIRILDI

2017 yaz sezonunda Antalya çıkışlı 15’e yakın BDT ülkesi şehirlerine haftada yaklaşık 80 tarifeli sefer düzenleyen Atlasglobal, geçen yıl yakalanan yüksek yolcu memnuniyetinin ardından, bu yıl üçlü misli taleple karşılaştı. Bu nedenle Antalya ve Dalaman’a ağırlık verilmesine karar veren Atlasglobal, BDT şehirlerine yapılan haftalık sefer sayısını da artırdı.

Diğer taraftan, Atlasglobal turizm sezonunda Avrupa’da Air France, KLM ve Air Serbia ile ortak (codeshare) uçuş yapılan Paris, Amsterdam ve Belgrad hatlarının yanı sıra Dusseldorf ve Londra uçuşları ile Tahran, Bağdat, Erbil, Cidde, Medine, Beyrut, Telaviv, Erivan, Kuveyt, Mikonos, Kıbrıs gibi uçuş noktalarına yapılan tarifeli seferlere ara vermeden devam edecek. Yurtiçi hatlardaki İstanbul çıkışlı İzmir, Antalya, Bodrum ve Dalaman seferleri ise aralıksız sürecek.

 

Atlasglobal Havayolları yeni sezona hazırlanıyor

12.04.2018 – Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Türk havacılık sektörünün gururu Atlasglobal, Türkiye’nin turizm sektöründeki hedeflerine katkı sağlamak için filosundaki uçakları ve tarifelerini yaz sezonuna hazırlıyor.

Geçtiğimiz aylarda Skytrax tarafından 4 yıldızla ödüllendirilen Atlasglobal, Türkiye’nin 2018 yılında 36 milyon yabancı turist getirme ve 34 milyar dolarlık turizm geliri elde etme hedefine katkı sunmak için yaz tarifesi üzerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yaz özellikle Rusya, Almanya, İran gibi ülkelerden başta Antalya olmak üzere Türkiye’ye gelecek turist sayısında ciddi artış bekleniyor.

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’ye dünyanın farklı ülkelerden milyonlarca turist taşıyan Atlasglobal, önümüzdeki dönemde İstanbul çıkışlı bazı destinasyonlara uçuşlarını azaltarak Antalya ve Dalaman’a yönelme kararı aldı.

UÇUŞ TALEBİ 3 MİSLİ ARTTI

Atlasglobal, 2017 yaz sezonunda Antalya çıkışlı 15’e yakın BDT ülkesi şehirlerine haftada yaklaşık 80 tarifeli sefer düzenlemişti. Geçen yıl yakalanan yüksek yolcu memnuniyeti, bu yıl talebin 3 misli artmasına ve BDT şehirlerine yapılan haftalık sefer sayısının çoğaltılmasına yol açtı. Bu nedenle hizmet filosu ve seferlerin revize edilmesi ile bazı hatların geçici süreyle kapatılarak Antalya ve Dalaman’a ağırlık verilmesine karar verildi.

Avrupa’da Air France, KLM ve Air Serbia ile ortak (codeshare) uçuş yapılan Paris, Amsterdam ve Belgrad hatlarının yanı sıra Dusseldorf ve Londra uçuşları ile Tahran, Bağdat, Erbil, Cidde, Medine, Beyrut, Telaviv, Erivan, Kuveyt, Mikonos, Kıbrıs gibi uçuş noktalarına yapılan tarifeli seferlere ara verilmeden devam edilecek. Süleymaniye uçuşlarına ise Milli Güvenlik Kurulu tarafından yayımlanan NOTAM sona erdiğinde start verilecek olup Aktau, Çimkent gibi ara verilen hatlarda ekim ayı itibarıyla uçuşlara yeniden başlaması planlanıyor. Yurtiçi hatlardaki İstanbul çıkışlı İzmir, Antalya, Trabzon, Bodrum ve Dalaman seferleri ise devam edecek.

 

2017 yılına hızlı giriş yapan Atlasglobal Nisan ayında toplam kapasitesini yüzde 26 artırdı

10.05.2017 – Uluslararası arenadaki büyümesini sürdüren Atlasglobal, kapasite ve doluluk oranlarını hızla artırmaya devam ediyor.

Global bir havayolu markası olma yolunda büyümesine hız kesmeden devam eden Atlasglobal, geçen yılın Nisan ayına göre toplam kapasitesini yüzde 26 oranında artırarak önemli bir başarıya imza attı. Türkiye’nin doğusuyla batısı arasında köprü oluşturma vizyonu çerçevesinde 35 ülkede 63 noktaya uçuş gerçekleştiren Atlasglobal’in yurt dışı kapasite oranı yüzde 33 artarken, yurt içi kapasite artışı ise hız kesmeyerek yüzde 17’ye yükseldi.

Uçakların doluluk oranını geçen yılın Nisan ayına oranla yüzde 11 artışla yüzde 67’den yüzde 78’e çıkaran Atlasglobal, dış hat seferlerinde ise doluluk oranını geçen senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 17 artışla yüzde 58’den yüzde 75’e yükseltti.

Atlasglobal’in iç hat seferlerinin doluluk oranı da yüzde 2 artışla, yüzde 80’den yüzde 82’ye yükseldi. Geçen yılın Nisan ayına göre toplam yolcu sayısında yüzde 45 oranında artış kaydeden Atlasglobal, transit yolcu sayısını da yüzde 132 artırdı. Toplam bilet satışından elde edilen gelirlerinde yüzde 50 büyüme kaydeden Atlasglobal, yurt dışı bilet satışından elde edilen gelirini yüzde 84, yurt içi bilet satışından elde edilen gelirini ise yüzde 22 artırdı.

 

Atlasglobal’den Büyüme Atağı

Atlasglobal’in Aktau ve Samara Uçuşları Başladı

04.04.2017 – Atlasglobal Havayolları, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT)’ndaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Atlasglobal, İstanbul’dan Kazakistan’ın Aktau kentine ilk uçuşunu 27 Mart’ta Rusya’nın Samara kentine ilk uçuşunu ise 30 Mart’ta gerçekleştirdi.

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada büyüme hedefleri doğrultusunda Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’ndaki destinasyon sayısını artırmaya devam ediyor. Atlasglobal, İstanbul’dan Aktau’ya ilk uçuşunu 27 Mart, Samara’ya ilk uçuşunu ise 30 Mart tarihinde yaptı.

Atlasglobal’in İstanbul – Aktau – İstanbul ilk uçuşu vesilesiyle Aktau Uluslararası Havalimanı’nda tören gerçekleştirildi. Törene havalimanı yöneticileri, Türkiye ve Kazakistan hükümet yetkilileri, Atlasglobal Bağımsız Devletler Topluluğu Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Can Akbuğa, Atlasglobal temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Rusya’nın Samara kentinde Samara Havalimanı’nda gerçekleştirilen ilk uçuş törenine ise Atlasglobal Rusya ve BDT Satış ve Pazarlama Başkanı Orhan Sancar, havalimanı yetkilileri, Rusya ve Türkiye hükümet yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

Atlasglobal’in Aktau’ya uçuşları haftanın iki günü Pazartesi ve Perşembe günleri, Samara uçuşları ise Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştiriliyor.

Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Samara seferlerinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklar ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

Samara ve Aktau’ya EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class’ta ayrıcalıklı uçuş keyfi

Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Aktau ve Samara’ya Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Aktau ve Samara uçuşlarının biletleri, Aktau Uluslararası Havalimanı ve Samara Havalimanı’ndaki satış ofislerinden, Kazakistan ve Rusya genelindeki tüm yetkili acentalardan ve atlasglb.com web sitesinden satın alınabiliyor.