Ana Sayfa Haberler Peşinatsız Se...

Peşinatsız Senetle Araba Yöntemleri

Peşinatsız Senetle Araba Yöntemleri

Ulaşım, özellikle büyük kentlerde sabah işe giderken ve akşam eve dönerken insanları önemli bir zaman dilimini almakta. Buna birde kısıtlı ve aktarmalı ulaşım olanağı eklendiğinde, bir yerden diğer bir yere gitmek ciddi zaman almaktadır. Bu durum ailede çocukların da olması halinde, ister şehir içi ister şehir dışı seyahati oldukça zorlaştırmaktadır. O nedenle araba sahibi olmak günümüzde bir lüksün ötesinde, zorunlu ihtiyaç haline gelmiştir.

Elbette, diğer menkullerin ediniminde olduğu gibi araba satın almada da birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Örneğin, araba satın almak istediğinizde Senetle araba veya Peşinatsız Senetle Araba Yöntemleri de bunlardan biridir. Katılımevim, bu konuda da size faizsiz araç almanızda cazip kampanya ve finans modelleri ile katkı sunuyor. Önemli olan aile bütçesine uygun ve ailecek, her türlü seyahatlerinizde ulaşımınızı sağlayacak bir araba almaya karar vermeniz.

Taksitle ve Faizsiz Araba Alma Fırsatı

Günümüz piyasa koşullarında araba almakla alakalı birçok alternatif mevcut. Katılımevim’de bu konuda katılımcılarına çeşitli finans modelleri ile Bankasız Kredisiz, Taksitle ve Faizsiz Araba Alma Fırsatı sağlamaktadır. Çünkü, belli bir nakit birikiminiz yoksa araba veya ev almaya karar vermek onu satın almak kadar kolay olmaya biliyor. Araba almaya karar verdiğinizde Bankasız Kredisiz, Taksitle ve Faizsiz Araba Alma Fırsatı kollarken, 20 ile 120 Ay Senetle‎ de araba almak mümkün. Katılımevim, faizsiz ve peşinatsız araba yöntemleri dışında katılımcılarına Senetle Araba alımı konusunda da büyük kolaylık sağlıyor.

Katılımevim’in, araba almak için ekonomik durumu yeterli olmayan vatandaşlar için oluşturduğu cazip ve kampanyalı ve modellerle, arzu ettikleri araca kolayca ve kısa sürede kavuşuyor. Öte yanda, bu taksit modelleri kredi kullanarak araba almak ve faiz ödemek istemeyenler için de senetle araba almak önemli bir fırsat. Aslında, mevcut seçenekler arasında senetle araba sahibi olmak da ekonomik açıdan oldukça avantajlı görünüyor.

Katılımevim, araba almanız konusunda değişen ay ve taksit tutarlarında araba edinme modelleri sunmakta. Burada asıl belirleyici olan ise, satın almak istediğiniz aracın fiyatı, verebileceğiniz peşinat ve aylık ödemek istediğiniz taksit tutarı. Kısacası, araba alacağınızda Katılımevim size faizsiz senetle araba finans desteği sağlarken, ödeme koşulları ve taksit oranlarını siz bütçenize göre belirliyorsunuz.