Ana Sayfa Haberler Para Sunulan Özel ...

Sunulan Özel İndirimler ile Eşsiz Konaklama İmkanı

Sunulan Özel İndirimler ile Eşsiz Konaklama İmkanı

Keyifli bir tatil için sizlerde ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek nitelikte ki otelleri tercih etmelisiniz. luxury-discounts.com üzerinde sizlere sunulan tüm oteller çeşitli özellikleri ve sağladıkları imkanları ile ön planda yer almaktadır. Tamamen rahatınıza ve konforunuza yönelik özel indirimlerin yer aldığı ilk otelden başlamak istiyoruz.

Apart Hotel Lucky Bansko Spa & Relax

Etkileyici bir konaklama isteyen kişilerin tercih edebileceği türden bir oteldir. Tüm daire ve stüdyolarında yer alan tam donanımlı minik mutfakları, ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğiniz spa merkezindeki buz odası ve buhar banyosu ile konaklamanın keyfini yaşayacaksınız. Spa küveti, konstrast duş ve 33c sıcaklıkta yer alan kapalı havuzu ile de kışın dahi rahat bir konforu bulabilirsiniz. Bunların yanı sıra himalaya tuzları ile çevrili olan bir dinlenme odasında zihninizi ve bedeninizi en iyi şekilde rahatabileceksiniz.

Yemek alanında otelin sizlere sunduğu imkanlar arasında eşssiz lezzetler ve tarifler yer almaktadır. Klasik ve italyan olmak üzere 3 farklı restoranı bulunmaktadır. Ayrıca çocuklarınızın da tatilde doyasıya eğlenebilmesi için oyun alanı ve kulüp yine otelin sunduğu ekstra hizmetler arasında yer almaktadır. Bebekleriniz için ise profesyonel bakıcılar sizlere her zaman hizmet vermeye hazır konumda çocuklarınızla ilgilenmektedir.

Yastrebets Hotel Wellness & SPA

Kendinizi ödüllendirmek için lüks bir konaklama imkanı sunan Yastrebets Hotel Wellness & SPA sizler için rezerve edilmiş durumdadır. 5 yıldızlı olan göz kamaştırıcı güzelliğe sahip olan bu otelde Rila dağlarının eteklerinde kayak merkezinin yanında arabayla sadece 50 dakikalık uzaklıkta yer almaktadır. Konuklar için sunulan kayak teleferiği tesisin karşısında yer almaktadır. Kayak takımlarınızı yine otelin sizlere sunması ve gurme restoran ile birlikte bu eşsiz güzelliği değerlendirmeniz ise oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

Ahşap bir ev içerisinde sauna keyfini çıkartmak isteyenlerin aklına gelen Fin evleri de bu tesiste yer almaktadır. Küçük ve bir o kadar şirin olan bu yapılar ormanın tam ortasında yer almaktadır. Doğanın içinde muazzam bir dinlenme keyfi ise sizlere sunulmaktadır.

Ayrıca dinleme öncesinde rahat bir duş, egzotif banyo, fin saunası ve görkemli bir salon ile de bu otelin keyfini çıkartmaya başlayabileceksiniz. İhtiyacınız olması durumunda kozmetik işlemler, vücut ve ayak masajları da sunulan yine ek ayrıcalıklar arasında yer almaktadır. Sağlıklı bir yaşamın tadını çıkartmak isteyen kişiler için 15 metrelik kapalı yüzme havuzu, buz terapisi ve spa kuvetide ihtiyaç duyduğunuz anda yararlanabileceğiniz hizmetler arasında yer almaktadır.

Her anlamda ihtiyacınıza yönelik hizmet veren 2 özel indirimli oteli inceledik ve sizlere sunduk. Bu otellerde konaklama yapmak için https://www.luxury-discounts.com/tr adresi üzerinden ayrıcalıklı fiyatları görüntüleyebilirsiniz. Seçecek olduğunuz gün ve kişi sayısına göre alabileceğiniz en özel indirimler için hemen ilgili bağlantıya tıklayın. Sizlerde keyifli ve bir o kadar konforlu tatilin tadını çıkartmayı hak ediyorsunuz. Rezervasyonlar tükenmeden fırsatları yakalayın.