Ana Sayfa Haberler Malta Tahvill...

Malta Tahvillerine Yatırımla 28 Schengen Ülkesinde Serbest Dolaşım Fırsatı

malta-292183_960_72028 Schnegen Ülkesinde Rahat Dolaşım Fırsatı 

Malta hükümeti tarafından resmileştirilen “Malta Daimi Oturum Programı” ile Schengen içindeki ülkelerde serbest dolaşım ve bir Avrupa Birliği ülkesi olan Malta’nın sunduğu cazip ekonomik avantajlardan yararlanmak kolaylaştı.

Malta Daimi Oturum Programı, global dünyada global vatandaş olmanın imkanını en kısa sürede sağlayan programlardan biri olarak kabul ediliyor. Ailelerin de yararlanabildiği program, yaklaşık 1-2 ay gibi kısa sürede sonuçlanıyor; başvuru sahipleri ömür boyu geçerli daimi oturum sertifikası ve oturum kartı elde ediyor.

Malta Daimi Oturum Programı’na katılım için €250,000 tutarında Malta devlet tahvili almak gerekiyor. Yapılan yatırım 5 yıl sonra geri alınabiliyor. Yatırım karşılığında kendisi ve ailesine Malta’da süresiz oturum, Schengen içindeki ülkelerde ise serbest dolaşım hakkı veriliyor. Bu süre zarfında Malta’da düzenli olarak kalmak zorunda değil.

Programın Türkiye sorumlusu Yeni Bir Hayat Danışmanlık, yatırımcılara özel finansman imkanı da sağlıyor. Buna göre bir defaya mahsus €75,000’luk ödeme yapılıyor. Finans kurumu ise devlet tahvili için özel kredi sağlıyor.

1480140810_1462258214_yeni_bir_hayat_ykb_sevki_akaydin_2

Aileniz için ileri düzeyde eğitim ve sağlık hizmetleri

Malta eski bir İngiliz sömürgesi olduğu için hala İngiliz eğitim sistemini takip ediliyor. 3 yaştan itibaren temel eğitim ücretsiz olup, eğitim kalitesi Avrupa içinde en üst düzeylerde yer alıyor. Üniversite eğitimi Malta vatandaşlarına ücretsiz.

Dünya Sağlık Organizasyonu (WHO) Malta’nın sağlık sistemini dünya sıralamasında en iyiler içinde 5. olarak değerlendiriliyor. Malta sağlık sistemi tamamen ücretsiz. Malta tüm Avrupa ülkeleri içinde en düşük suç oranlarına sahip ülkelerin başında geliyor.