Ana Sayfa Haberler Kapalı Çarşı&...

Kapalı Çarşı’da Başladı, 200 Ülkeye Yayıldı

para-transferi-kart-0123 saniyede ve yüzde 40 indirimli para transferi

BDDK’dan Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Kuruluşu lisansı alan CMT, 200 ülkeye para gönderme ve alma işlemi gerçekleştiriyor. En hızlı ve en uygun fiyat politikasıyla çalışan firma, sadece 23 saniyede para gönderme işlemini tamamlıyor. Yeni teknoloji altyapısıyla dikkat çeken firma, rakiplerine oranla yüzde 40 maliyet tasarrufu sağlıyor. Transfer işlemlerinde herhangi bir banka hesabı gerekliliği olmadan para gönderme ve alma rahatlığı sunan CMT, gönderici ve alıcıya özel verilen transfer kod numarası ile üst düzey güvenlik sağlıyor. Bağımsız Devletler Topluluğuna üye ülkeler ile Avrupa ve Amerika kıtasındaki ülkelere hızlı ve ekonomik para gönderme-alma hizmetini güvenli bir şekilde veren firma, geleneksel para transferi dünyasını geleceğin çoklu kanal fon transferi servislerine taşımayı hedefliyor.

Para transferinde gelenek geleceğe taşınıyor

Finans ve teknoloji dünyasındaki gelişmeler, kullanıcıların ödeme alışkanlıklarını değiştiriyor. Nakit kullanma ihtiyaçlarını ortadan kaldıran çözümler, ödeme süreçlerini daha hızlı ve kolay hale getiriyor. Geleneksel para transferini, geliştirdiği yazılımlar, iş ortakları ve deneyimi ile yenilikçi ödeme hizmetlerine dönüştüren CMT, fiziksel ve dijital para transferinde müşterilerine hız, en uygun maliyet olanağı ve güvenlik avantajları sağlıyor. CMT, fiziksel noktalar, dijital kanallar ve 3. parti ekosistemi ile geleneksel nakit para transferini; hesaptan hesaba, hesaptan isme, isimden hesaba, isimden isme, hesaptan karta, karttan hesaba, karttan karta, hesaptan karta ve karttan hesaba yapabilmeyi mümkün kılıyor.

200 ülkeye en hızlı ve en uygun şekilde para gönderme işlemi

6493 sayılı kanun ile hayatımıza giren elektronik para transferinin nakitsiz topluma giden yolda önemli bir adım olduğunu söyleyen CMT Genel Müdür Onur Baran Çağlar, “Kullanıcı güvenliğini ön planda tutan kanun ile her türlü para transferi kolay, hızlı ve güvenilir şekilde gerçekleşiyor. Finansal teknoloji (FinTech) alanındaki gelişmelerle birlikte yeni nesil ödeme sistemleri, geleneksel ödeme süreçlerini dönüştürmeye başladı. BDDK’dan Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Kuruluşu lisansını ilk sıradan alarak, yeni nesil altyapımız ile en az maliyetle, en hızlı para transferi yapılmasına imkân tanıyoruz. Yeni altyapımız ile ulusal ve uluslararası para transferi yapıyoruz.

Ulusal ve uluslararası akıllı para transferi noktası konumumuzu CMTHAN ve CMTBANCO markalarımız ile güçlendireceğiz. Özellikle CIS (Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgesinde akıllı para transferinde lider konumdayız. Yakın gelecekte, müşterilerimize mobilden, Web’den, tabletten ve IVR kanallarımızdan da hizmet sunup, ‘önce mobil’ vizyonumuzu hayata geçireceğiz. Ayrıca ulusal ve uluslararası para transferinde dijital kanallardan kolay erişimi mümkün kılıp; ödeme hesabı, kartlı hizmetler, sadakat kartı, alışveriş, indirim ve ödeme konularında fark yaratan servislerimizi hayata geçireceğiz.

HAN Kültürü “Hesaplı ve Akıllı Nokta” olarak yaşamaya devam edecek

Kapalı Çarşı’da başlayan CMT Han (İmameli Han) hikâyemizi tüm Anadolu’ya yaygınlaştırma konseptimizi temsil eden HAN (Hesaplı ve Akıllı Nokta) yapımız ile en hızlı, en uygun maliyetle para transferini olanaklı hale getiren hizmetlerimizi farklı sektörlere ve vatandaşlara ulaştıracağız.” dedi.

Ulusal ve uluslararası para transferi köprüsü

Sadece ulusal alanda değil, uluslararası alanda da yenilikçi hizmetlerini müşterilerine ulaştıran CMT, yurt dışında yaşayan 5,5 milyonu aşkın Türk vatandaşına ve Türkiye’ye kesin dönüş yapan 3 milyon Türk vatandaşına da hizmet sunuyor. Gerçekleştireceği yeni projeler ile para transferine ihtiyaç duyan 8,5 milyon vatandaşa CMTHAN ve CMTBANCO hizmetleri ile ulaşmayı planlayan CMT, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

CMT Hakkında:

CEMETE Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. 2009 yılında faaliyetlerine başlamış olup, ana konusu Ulusal ve Uluslararası para transferidir. Bugüne kadar Kapalıçarşı ve Aksaray’da olmak üzere iki ofis ile hizmet veren CMT, 160.000 adet sadık müşteri edinmiş, 600 Milyon Doların üzerinde hacme ulaşılmıştır. Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri işleticisi olarak 04 Eylül 2015 tarihinde BDDK’dan 1. sırada faaliyet iznini almıştır. CMT’nin yeni vizyonu, ürün ve hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgiye www.cemete.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.