Ana Sayfa Haberler Kablo TV Hizm...

Kablo TV Hizmetine Nasıl Abone Olunur?

Ülkemizdeki en eski yayın teknolojisi olan Kablo TV, teknolojinin gelişmesi ile ciddi değişimler geçirmektedir. Yüksek kaliteli yayıncılığı kablo teknolojisi ile birlikte sunan Kablo TV, uygun fiyatlı kampanyaları ile pek çok kişinin ilgisini çekmektedir. Yoğun ilginin nedeni ise şüphesiz kaliteli hizmet ve gelişmiş teknolojiden kaynaklanmaktadır. Bunun yanında müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı da, kullanıcıların uzun yıllar boyunca firmanın abonesi olarak kalmalarının en önemli nedenlerinden birisidir. 2008-2016 yılları arasında Teledünya ismiyle yayıncılığını sürdüren Kablo TV, TÜRKSAT A.Ş’ye bağlı bir markadır.

Kablo TV Abonelik Koşulları Nelerdir?

Kablo TV’ye abone olmak isteyen kişilerin bulundukları bölgelerde gerekli kablo altyapısının bulunması gerekmektedir. Kablo TV, teknolojinin sürdürülebilir olması için yalnızca altyapının olduğu bölgelerde hizmet vermektedir. Bu durum, abonelik konusunda bazı kısıtlamalara neden olmaktadır. Kablo TV, 1,3 milyona yakın abonesine yalnızca 24 ilde hizmet sunmaktadır. Bu 24 ilin ise yine belirli bölgelerinde yaşayan kişilerin abonelik şansları bulunmaktadır. Bulunduğunuz bölgenin altyapısının bu hizmeti destekleyip desteklemediğini öğrenmek için ise, firmanın web sitesini ziyaret etmek ya da müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek gerekmektedir. Altyapının var olduğu teyit edildiği takdirde abonelik talebi yapabilirsiniz.

Kablo TV, aboneliğini başlatmak oldukça kolay ve hızlıdır. Müşteri hizmetleri numarasını arayarak ya da şubelere başvurarak istediğiniz hizmeti satın alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri üzerinden yapılan başvurular, diğer yöntemlere göre daha hızlı sonuçlanmaktadır. 0850 888 0 126’yı çevirdikten sonra müşteri hizmetleri yetkilisine bağlanarak işlemleri başlatabilirsiniz. Müşteri hizmetleri yetkilisi sizden bazı bilgiler istemektedir. Bu bilgiler T.C kimlik numarası, isim soy isim gibi kimliğinizin tespit edilmesini sağlamaktadır. Ayrıca hangi kampanya üzerinden abone olunacağı ve kampanya ismini de müşteri hizmetlerine söylemeniz gerekmektedir.

Kablo TV kampanyaları, Uydunet ve ev telefonu gibi farklı hizmetler ile bir arada bulunmaktadır. Eski adıyla Kablonet olarak bilinen ve günümüzde Uydunet markasıyla satışı yapılan internet hizmeti de Kablo TV teknolojisi ile birlikte müşterilere sunulmaktadır. Farklı hizmetleri barındıran aboneliklere yönelmek ise daha özel avantajlar sağlamaktadır. Abonelik başvurunuzu yapıldıktan sonra 1-2 iş günü içerisinde saha çalışanları tarafından satın aldığınız hizmetlerin kurulumu yapılır ve sorunsuz bir şekilde hizmetlerden yararlanmaya başlayabilirsiniz.