Ana Sayfa Haberler İş Fikirleri ve Girişimcilik Haberleri Sermayesi Olm...

Sermayesi Olmayan Z Kuşağı İçin İş Fırsatı Sunuyor

QNET CEM GEYİK:

“SERMAYESİ OLMAYAN Z KUŞAĞI İÇİN İŞ FIRSATI SUNUYORUZ”

Doğrudan satış sektörü; esnek mesai saati uygulaması, sermaye olmadan da kendi işini yapma fırsatı sunduğu için Z kuşağı için fırsatlarla dolu. QNET, yeni nesil gençler için e ticaret uygulamasını doğrudan satışın dinamiğiyle birleştiriyor, gençler için portföyüne sürekli yenilikçi ürünler ekliyor ve sponsorluklar geliştiriyor.

Günümüzde Z jenerasyonunun iş hayatına adım atması ve alım gücüne kavuşmasıyla tüm satış kuralları değişti. Artık gençler kendi girişimcilik hikayelerine imza atmak istiyor. Giderek büyüyen doğrudan satış sektörü de gençlere bu fırsatları sunuyor.

Dünyada 150’den fazla ülkede faaliyet gösteren QNET, gençleri önemseyen projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. QNET Türkiye, Orta Asya ve Rusya Bölge Müdürü Cem Geyik; “Doğrudan satış sektöründe girişimcilerimizin, networkerlarımızın yaş ortalaması giderek düşüyor. Gençler sektöre büyük bir ilgi gösteriyor. Bu da bizim gibi firmaların vizyonunu tamamen değiştiriyor. QNET olarak Z kuşağına sermayesi olmadan girişimcilik imkanı sunuyoruz. İşe inanması, çalışması doğrudan satış sektöründe başarıya ulaşması için yeterli. e-ticareti sektörle buluşturan, sosyal medyayla entegre eden firma olarak gençlere iş imkanı sunuyoruz” dedi.

Cem Geyik, dünya çapında Manchester City gibi sponsorlukların da olması gençlerin sektöre ilgisini arttırdığını belirttiyor. Cem Geyik “QNET de faaliyet gösterdiği ülkelerde genç yetenekleri, sporcuları desteklemeye devam ediyor. Türkiye’de Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sevgi Evleri ile gençlerin spor çalışmalarına katkıda bulunuyoruz, Z kuşağı için yatırımlarımız 2018 yılında da devam edecek” dedi.

Doğrudan satış sektöründe tamamen on line sisteme geçen ilk şirket olan QNET, hizmet ve ürünlerini e-ticaret üzerinden sunuyor. Bu noktada QNET sistemi günümüz alışveriş psikolojisine ve davranış kalıplarına da paralellik gösteriyor.

QNET Hakkında

QNET, Avrupa ve Amerika’dan aldığı doğrudan satış sistemini kendi birikimleri ve e-ticaret ile birleştirerek yeni bir değer ortaya koydu. Dünya çapında 10 milyona yakın bağımsız temsilcisiyle 150’den fazla ülkeye ulaşan QNET, 2010 yılında Türkiye’ye adım attı. Bugün QNET Türkiye, 150 bine yakın bağımsız satış temsilcisinden oluşan güçlü bir networke sahip. Doğrudan satış sektörünün en önemli listeleri arasında gösterilen 100 Solid Top MLM Companies listesinde yer alan QNET, 2015 yılından beri Manchester City Spor Kulübü’nün resmi doğrudan satış sponsorudur. QNET Türkiye, 2014 yılında 8. Süper Kupa karşılaşmasının sponsorluğunu üstlendi; aynı zamanda TEGV ve Koruncuk vakıfları ile işbirlikleri gerçekleştirdi. QNET Türkiye, Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı 2017 yılı sponsorudur.

‘Dünyaya değer katmak için kendini geliştir’ felsefesi ile hareket eden QNET, ürünlerini tasarlarken doğaya ve insana saygı prensibinden vazgeçmedi. Ürün kategorilerinin içinde Vitanew gıda takviyeleri, Couleurs by QNET makyaj malzemeleri, Brille Premium diş ve ağız bakım seti, erkekler için geliştirilen DEFY Erkek Cilt Bakım Ürünleri, Bernhard H Mayer ve QNETCity saatleri, HomePure Nova su arıtma cihazı, Airpure hava temizleme cihazı, Physio Radiance cilt bakım ürünleri, Swiss e Learning Institute uzaktan eğitim platfomu, Q-breaks konaklama ürünleri yer almaktadır