Ana Sayfa Haberler İş Fikirleri ve Girişimcilik Haberleri Bayilik Veren...

Bayilik Veren Firmalar

Bayilik Veren Firmalar

Eski dönemlerde iş yapmak isteyen yatırımcılara ilk öncelik, aile mesleğini devam ettirme önerisinde bulunulurdu. Veya batı’dan ülkeye ilk giren ürünlerin hızlı bir şekilde tanıtımına, satışına başlanırdı.

Artık devir değişti, yaklaşık son 10 yıllık süreçten bu yana ülkemizde hemen her işletmenin 10’undan 7’si bayilik / franchise sistemi üzerine kuruldu.

Ve bu iş modeli kolay kolay kendini kaybedecek gibi de durmuyor. Sokağa çıktığınızda; kahve zicirleri, çiğ köfte dükkanları, otomotiv bayileri, elbise mağazaları gibi vb. birçok işletme ağırlıklı olarak bir markanın temsilcisi sıfatıyla iş yapmaya devam ediyor.

Haliyle dünyada ve Türkiye’de bayilik / franchising sektörü her zamankinden son yeniliklerle dolup taşıyor. Yeni tasarımlar, enfes tatlar, müşteri memnuniyeti, kapıya servis gibi daha birçok ek hizmet seçeneği bayilik sisteminin ilk aşamalarında yer alıyor.

Peki siz bayilik almak ister misiniz?

Otomotiv’den gıda’ya, aksesuar’dan cilt bakımına kadar artık her işin sektörün endüstrinin bayilik sistemi olmazsa olmaz. Belki şaşırırsınız ama, özür dileyerek paylaşmak isteriz ki; hayvan gübresinin bile bayiliği veren firmalar var.

Demek ki hakikatle artık bu iş / çalışma modeli fazlasıyla oturmuş, yatırımcıların yüksek kar elde edebildiği ve devir satış aşamalarında da çok güzel kazançlar sağladığı yatırım şeklidir.

Bayilik alırken nelere dikkat edilmeli?

Elbette bu konu sektöre ve yatırım alanına göre birçok alanda değişiklik gösterebilir. Yapacağınız yatırımın bütçenize uygun olup olmaması, bölgenizde yapılacak işin rakipler tarafından daha önceden oluşturulduğu, yatırımın geri dönüş süresi, kaç personel çalışması gibi daha birçok soruya cevap bulabilmek için Bayilik Rehberi’ni incelemenizi önemle tavsiye ederiz.

Bayilikte sektör seçimi

Kimi insan işletmecilikten anlar, kimisi pazarlamadan. İşte bayilikte sektör seçiminin önemi de burada başlıyor. Ya gerçekten severek yapmak istediğiniz iş dalı için yatırım yapacaksınız, ya da bayilik alacağınız markanın sağlayacağı eğitimlerle profesyonel iş hayatınıza adım atacaksınız. Unutmamanızda fayda var ki; 2000’li yıllardan sonra, Dünya genelinde yaklaşık tespit edilen 3000’den fazla meslek türü olduğu öngörülüyor. Elbette bu durum yatırım yapma aşamanızda (şayet bildiğiniz bir meslek dalı yok ise) sizi derin araştırmalar içerisine sokacaktır. Ama bizim tavsiyemiz daha fazla karlılık için, el emeği gerektiren iş dalları sektör türleri her zaman daha fazla kar olanağı sağlamaktadır.

Bayilik veren firmalar

Tahmin ediyoruz bu içeriği arama motorlarına sorsanız, yaklaşık 1.000.000’dan fazla sonuç çıkar. Çünkü o kadar çok fazla bilgi kirliliği var ki, yatırımcılar bile tam kapsamlı olarak hangi sektöre, hangi iş dalına, hangi firmaya ulaşabileceklerine ve diğer firmalar ile kıyaslama yapabilmelerini sağlayabilecek bir hizmeti bulamamaktalar. Ama artık içiniz rahat olsun, Kobi Vadisi web sitesi ve mobil uygulaması ile Bayilik Veren Firmalar’a ulaşmanız artık çok kolay. 30’dan fazla sektör, 200’den fazla iş dalı içerisinde dikkatinizi çeken firmaları karşılaştırıp beğendiğiniz firmanın kapsamlı olarak yatırım tutarlarını incelemeniz, tanıtım filmlerini izlemeniz ve en önemlisi bu firmalara anlık olarak bayilik başvurusu yapmanız artık çok kolay.

Aktif olarak tamamı firmaların kendi üyeliği ile oluşturulan veritabanı sayesinde, sizin gibi binlerce yatırımcı Türkiye’nin en kapsamlı bayilik platformu ile geleceklerini şekillendiriyor, yeni iş modelleri ile yatırımlarına güç katıyor. Profesyonel firma seçim menüsü dizaynı, yapay zeka teknolojisi ile tek yapmanız gereken istediğiniz sektörü seçin ve yerli / yabancı tüm bayilik veren firmalara ulaşıp detaylı bilgi sahibi olun. Ayrıca mobil uygulama içeriği ile de, sisteme yeni dahil olan firmalara ve yeni iş fikirlerine ulaşmanız süper ötesi hızda sizleri bekliyor.