Ana Sayfa Haberler İş Fikirleri ve Girişimcilik Haberleri İş Fikirleri ...

İş Fikirleri – “Alo Süt” Hattını Kurdu, Hayatı Değişti

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, bisikletle sokak aralarında süt satan genç, kurduğu “Alo süt” hattı sayesinde taleplere yetişemez oldu.

Aldığı ineklerin sütleri beğenilince bisikleti ile konu komşuya süt satan Ahmet İçöz, işini büyütmek için “Alo süt” hattını kurdu. Genç müteşebbis, bisiklet ile başladığı ticaret hayatında hızla büyüyerek, özel soğutuculu araçlarıyla bugün Marmara bölgesine günlük süt dağıtıyor.

Ahmet İçöz, “Yıllardır hayvancılıkla uğraşıyoruz. Bundan yedi yıl önce simental ırkına döndükten sonra sütümüzü komşular istemeye başladı. Sütümüz beğenilince, zamanla gelen talepler karşısında ‘Alo süt’ hattını kurmaya karar verdik. Müşterilerimizin ev ve dükkanlarına günlük taze sütleri ulaştırmaya başladık. Alo süt hattını kurduktan sonra müthiş bir talep artışı oldu. Evler ağırlıklı olmak üzere okullar ve İstanbul’a süt dağıtmaya başladık. Hastanelerden büyük talep var. Sütümüzün içinde hiçbir katkı ve koruyucu madde yok. Direk çiftlikten sağıldıktan sonra soğutucu tanklara koyup, özel araçlarımız ile dağıtımını yapıyoruz” diye konuştu. İHA

Kanal Finans’taki diğer iş fikirleri ve girişimcilik haberleri