Ana Sayfa Haberler Hayat Sigorta...

Hayat Sigortası ile Sizin ve Sevdiklerinizin Geleceğini Teminat Altına Alın

Türkiye’nin önde gelen bankalarından QNB Finansbank ile dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Cigna ortaklığında hizmet veren Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş., sizin ve ailenizin geleceğini güvence altına alacak çok sayıda ürün sunuyor. Sunduğu hayat sigortası ürünleri ile beklenmedik bir anda başınıza gelebilecek ölüm, hastalık, sakatlık ve benzeri riskleri poliçenizde belirlediğiniz tutarla teminat altına alıyor, risklerin gerçekleşmesi durumunda sizin ve/veya sevdiklerinizin maddi güvencesi oluyor. 

Hayat Sigortası Nedir? Kimler Tarafından Tercih Edilir?

Hayat sigortası, gerçekleşmesi durumunda sizin ve/veya ailenizin maddi açıdan büyük sıkıntılar yaşamanıza neden olabilecek vefat, hastalık ve sakatlık gibi pek çok riski, belirlenen tutarlarla teminat altına alan, sizin ve/veya sevdiklerinizin yaşam standartlarını koruyan bir sigorta ürünü olarak ön plana çıkıyor. Genellikle maddi açıdan bakmakla yükümlü olduğu kişilere sahip olan bireyler, başlarına vefat, kalıcı sakatlık ya da uzun tedavi süreçleri gerektiren bir durum geldiğinde, maddi açıdan kendini ve/veya sevdiklerini güvence altına almak ve geleceğini planlarken daha sağlam adım atmak istediklerinden yaşam sigortası ürünlerini değerlendirmeyi tercih ediyor. 

Hayat Sigortası Genel Şartları Nelerdir?

Hayat sigortası genel şartları; sigorta kapsamı, rizikonun gerçekleşmesi durumunda hak sahiplerine düşen yükümlülükler ve çeşitli hükümlerin yer aldığı bir sözleşme olarak ön plana çıkıyor. Sigortalının, sigortacının ve hak sahiplerinin üzerine düşen yükümlülükler ve hakları ayrıntılı bir biçimde ele alınıyor. Hangi durumlarda sigortacının sigortalı ve hak sahiplerine ödeme yapacağı, hangi durumlarda herhangi bir ödeme yapmasına gerek olmadığı teker teker belirtiliyor. Genel bir sözleşme olmasına rağmen, hayat sigortası genel şartlarına ters düşmemek şartı ile özel bazı şartlar belirlenebiliyor ve sözleşmeye eklenebiliyor. 

Cigna Finans’ın Sunduğu Hayat Sigortası Ürünleri Neler?

Cigna Finans, müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına ve isteklerine hitap edebilmek adına birbirinden farklı çok sayıda hayat sigortası ürünü sunuyor. Geleceğe güvenle bakabilmeniz adına çeşitlendirilmiş ürünler, sundukları farklı avantajlar nedeni ile size en uygun hayat sigortasını rahatlıkla bulabilmenize olanak tanıyor.

Hayat sigortası fiyatları; seçmiş olduğunuz ürün, sigortanın kapsamı, risk faktörü ve teminat tutarı doğrultusunda değişkenlik gösteriyor. 

Uzun Vadeli Planlar Yapanlara Özel Bir Sigorta

Uzun Süreli Hayat Sigortası, hem sizin hem de sevdiklerinizin yaşam standartlarını uzun vadede güvence altına alabilmeniz için en iyi alternatifler arasında yer alıyor. 2 ile 49 yıl vade boyunca kullanılabilen ürün, vefat ve kaza sonucu sürekli sakatlık teminatı sağlıyor. Ek teminat olarak kaza sonucu daimi maluliyet riskine karşı güvence sunuyor. Yıllar içinde azalan ya da sabit teminat tutarına sahip poliçeler arasından ihtiyaçlarınıza en uygun olan alternatifi seçmenize olanak tanıyor. Vefat durumunda belirlediğiniz varislere poliçede belirtilen vefat teminat tutarı, kaza sonucu kalıcı sakatlık geçirilmesi durumuna da kaza sonucu sürekli sakatlık teminat tutarı tarafınıza ödeniyor. 

İhtiyaçlarınıza Cevap Veren Kişiselleştirilebilir Hayat Sigortası

Benim Seçimim Hayat Sigortası, vefat teminatından tehlikeli hastalıklar teminatına kadar 9 farklı teminat arasından seçim yapmanıza imkan tanıyan, ihtiyaçlarınıza cevap veren özel bir sigorta ürünü olarak diğerlerinde ayrılıyor. Kaza durumunda belirli bir müddet çalışamayacak olmanız durumunda gündelik tedavi giderlerinizi karşılayabileceğiniz farklı teminatlar içinden en fazla ihtiyaç duyduğunuzu seçmenizi sağlıyor. Bir yıl boyunca sunulan ürün, poliçede belirlenen tutar üstünden 4 yıllık yenileme garantisi ile birlikte sunuluyor. 

Pahalı Kanser Tedavilerine Karşı Maddi Güvence

Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası, cilt kanseri hariç bütün kanser türlerini ilk fazından itibaren kapsama alan bir yaşam sigortası ürünü olarak öne çıkıyor. Kanser hastalığına yakalanmanız durumunda size toplu para ödemesi yaparak pahalı kanser tedavilerine karşı maddi bir güvenceniz olmasını sağlıyor. Sigorta süresi içinde vefat etmeniz durumunda, vefat teminatını belirlediğiniz yasal varislere ödeyen ürün, destekleyici sağlık hizmetlerinden faydalanmanızı, anlaşmalı hastanelerden indirimli tutarlarla yararlanabilmenizi sağlıyor.

Siz de risklere karşı sizin ve sevdiklerinizin geleceğini güvence altına almak istiyorsanız, Cigna Finans’ın sunduğu hayat sigortası ürünleri içinden size en uygun olanını seçebilir, geleceğe güvenle bakabilirsiniz.