Ana Sayfa Haberler Forms4office,...

Forms4office, Firmaları İş Süreçlerindeki Doküman Karmaşasından Kurtarıyor

Firmalar iş süreçlerinde; izin, masraf, sipariş, teklif ve sözleşmeler gibi birçok doküman kullanmaktadır ve bu dokümanları genellikle Word ya da Excel formatında “ortak” olarak adlandırılan klasörlerde toplayıp yönetmeye çalışmaktadırlar.

Doküman yönetme sürecine bir de revizyon, paylaşım ve doldurulmuş formların takibi girince işler firmalar için oldukça karışabilmektedir. Forms4office, web tabanlı bir yazılım çözümü olarak bu doküman karmaşasını ortadan kaldırmak için sunuluyor.

Forms4office ile tüm Word ve Excel dokümanlarınızı web formuna dönüştürebiliyor, paylaşım ve revizyonları tek bir yerden yönetebiliyorsunuz. Böylece, iş sürecinizdeki karmaşa çözülmüş oluyor.

Forms4office ile ilgili detaylı bilgileri www.forms4office.com web sitesinden erişebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Forms4office’i kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Eğer ücretsiz paket ihtiyacınızı karşılamazsa “Başlangıç”, “Profesyonel” ya da “Kurumsal” paketlerinden birini seçerek aylık ödeme modeliyle Forms4office’i kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Firmalar Forms4office’i günlük işlerinde kullandığı her form için kullanabilirler. Örneğin; İşe Giriş Formu, İzin Formu, Masraf Formu, Sözleşmeler, Performans Formları, Talep Formları, Sipariş Formları, İK Formları, Satış ve Satın Alma Formları yani kısacası bir şirketin tüm dokümanları için Forms4office’i kullanabilirler.

Forms4office’in özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse;

  • Web formları oluşturup bu formlar üzerinden kayıt toplayabilirsiniz.
  • Formaları oluşturmak çok kolay, Forms4office’e giriş yaptıktan sonra “Yeni Form Oluştur” diyerek süreci başlatıyorsunuz, formunuzda olmasını istediğiniz alanları seçip formunuzu hazırlıyorsunuz, gerekli ayarları da tanımladıktan sonra formunuz kullanıma hazır hale geliyor.
  • Web formunuzla bir şablon olarak Word ve Excel dokümanlarınızı eşleştirebilirsiniz. Bu eşleştirme sonrası doldurulan formlar, Word ya da Excel formatında istediğiniz zaman bilgisayarınıza indirilebilir.
  • Web formu üzerinden gelen kayıtları istediğiniz gibi filtreleyebilir ve bu kayıtlarla ilgili istatistiksel grafikler alabilirsiniz.
  • İş akış süreci tanımlayarak, bir form doldurulduğunda bir onay sürecinin başlamasını sağlayabilirsiniz.

Forms4office kullanarak yapabileceklerinizin yanında avantajlarından da bahsetmek gerekirse; Forms4office ile firmalar çalışanlarınının belge ve formlara erişimlerini arttırarak iş sürecindeki işlemleri daha kolay hale getirebilecek ve ortakta tutulan klasörlere veda edebilecekler. Yöneticilerin doldurulan formlar üzerindeki denetimini ve takibi artmış olacak.

Forms4office ile tüm işlemler tek çatı altında toplandığı ve pratik çözümler sunduğu için; ekipler hızlarını arttırarak zamandan tasarruf edecek ve doküman karmaşasının önüne geçilmiş olacak.

Forms4office hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için YouTube’daki tanıtım videolarına buradan erişebilirsiniz: https://youtu.be/zOVfsmKGVrU

Forms4office, Word ve excel belgelerini web formlarına dönüştürebileceğiniz bir SaaS aracıdır. Form doldurulduğunda, formu Word veya Excel’de indirebilirsiniz.