Ana Sayfa Haberler FETÖ’cü...

FETÖ’cüler Beyaz Saray’da Ağırlandılar, Selfie Çektiler

2105601_1FETÖ/ PYD’nin Türkiye’de 15 Temmuz günü gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminin başarısız olmasının ardından Türkiye ABD’den FETÖ/ PYD lideri Fethullah Gülen’in iadesini talep etti. Türkiye’nin girişimlerini yanıtsız bırakan ABD yönetimi terör örgütü lideri Gülen’e en yakın isimlerden ikisini Beyaz Saray’da ağırlaması tepkilere neden oldu.

TERÖRİST ELEBAŞININ ADAMLARI BEYAZ SARAY’DA

Fethullah Gülen’in iadesini isteyen Türkiye’nin bu talebine henüz net bir yanıt vermeyen ABD, Gülen’e en yakın isimlerden ikisini Beyaz Saray’da ağırladı. Beyaz Saray’da bizzat ABD Başkanı Barack Obama’nın ev sahipliğinde verilen resepsiyon, Türkiye’deki hain darbe girişiminden bir hafta sonra gerçekleşti. Gecikmiş Ramazan Bayramı resepsiyonuna katılan isimler arasında, Fethullah Gülen’e yakın Türk Amerikan Birliği Başkanı Faruk Taban ve Rumi Forum Başkanı Emre Çelik de vardı.

2105601_2BEYAZ SARAY’DA SELFİ ÇEKTİ

ABD’de faaliyet gösteren Rumi Forum’un başkanı Emre Çelik, resepsiyonda çektiği selfie’yi sosyal medya hesaplarında paylaştı. ABD Başkanı Obama’nın da göründüğü bu kare, sosyal medyada büyük tepki çekti. Türkiye ise, ABD’ye FETÖ liderinin iadesi için gerekli girişimleri tamamlamasının ardından sürecin başlaması için harekete geçmişti. CİHAN