Ana Sayfa Haberler Dr. Bülent Ge...

Dr. Bülent Gedikli: Vatandaşlarımız Sürekli Olumsuz Haber Bombardımanına Tutuluyor

Cumhurbaşkanı başdanışmanı Dr. Bülent Gedikli, Türkiye ekonomisi hakkında çıkan olumsuz rapor ve analizler hakkında görüşlerini açıkladı. Dr. Bülent Gedikli açıklamalarında şöyle dedi:

Tüm olumsuz haber yayma girişimlerinin ardında yatan neden önce toplum psikolojisini sonra buna bağlı ekonomik davranışları bozmak! OYUNA GELME!

Bu amaçla hizmet eden tüm olumsuz haberler gözümüze sokulurken, güzel gelen  rakamlar, yapılan anlaşmalar ve yapılan açıklamalar hasır altı ediliyor. Dolayısıyla vatandaşlarımız sürekli olumsuz haber bombardımanına tutuluyor ve her anlamda motivasyon kaybı yaşamaları sağlanıyor.

Örneğin;Moody’s dün akşam her zaman ki gibi akşam olumsuz bir rapor yayınladı,gerekçelerinin olmadığını tamamen afaki oldugunu tek tek anlattık.Biraz önce bahsettiğim bu operasyonun içinde olanlar dün bir kez daha deşifre oldular.

Bu süreçte başta Merkez Bankası, BDDK, SPK ve diğer tüm kurumların izlemede olması önemli.Bu kurumlarımızın varlık nedeni HUKUK DIŞI piyasa hareketlerinin tespiti ve müdahalesi oldugunu unutmayalım.