Ana Sayfa Haberler Ara Ödemeli K...

Ara Ödemeli Kredi Nedir?

Ara Ödemeli Kredi Nedir?

Araç satın almak isteyenlerin imdadına taşıt kredisi yetişiyor. Hem sıfır km araçlar hem de 2. el araçlar için finansman desteğinden faydalanılabilir. Elbette bu krediden faydalanmak için bazı koşullara sahip olmak da gerekiyor. Ancak aynı zamanda kredi başvurunuzu hızlı ve kolay bir şekilde online olarak da yapabilirsiniz. Hem de pek çok farklı taşıt kredisi seçeneğinden faydalanarak yapma şansına sahipsiniz.

Taşıt kredisi kullanmak isteyenlerin öncelikle kredi türleri hakkında bilgi sahibi olması gerekiyor. Bu sayede herkesin kendi bütçesine en uygun taşıt kredisini seçmesi de kolaylaşıyor. Bu noktada taşıt kredisi türleri TEB Cetelem internet sitesinden kolayca öğrenilebilir. Hemen herkes kredi başvurusu yapmadan önce bu siteye uğruyor ve en güncel bilgilere göz atıyor. Siz de böyle yapın ve kendi bütçenize uygun olan kredi türünü kolayca seçin.

Taşıt Kredileri Hakkında Bilgi Alın!

Araç kredileri arasında çok tercih edilenlerden biri de ara ödemeli taşıt kredisi oluyor. Bu kredi türünde kredi kullanan kişinin tercihine bağlı olarak çeşitli dönemlerde ara ödemeler yapılabiliyor. Ödeme planınızı tamamen gelirlerinize göre düzenlemenize olanak sağlayan ara ödemeli taşıt kredisi sayesinde ödemenizi çok daha kısa bir sürede tamamlayabiliyorsunuz. Örneğin ödeme planınızı üç ayda bir ara ödeme yapacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz bu periyodu 6 ay ya da 2 ay şeklinde de belirleyebilirsiniz. Ara ödemeli otomobil kredisi kullanma şansını TEB Cetelem sunuyor.

Kredi ödemesini bir an önce tamamlamak isteyenler için son derece cazip bir seçenek olduğunu belirtelim. Ancak elbette daha detaylı bilgi sahibi olarak en doğru kararı verebilirsiniz. Bu noktada da sizlere TEB Cetelem internet sitesine tıklamanızı tavsiye ediyoruz. Online olarak aradığınız her türlü bilgiye bu siteden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda diğer taşıt kredisi türleri hakkında da bilgi sahibi olduğunuzda kendi bütçenizi en çok hangi kredinin uygun olduğunu belirlemeniz kolaylaşacak. Örneğin esnek ödemeli taşıt kredisi sizin gelir dengenize daha uygun olabilir.

Özellikle bazı dönemlerde daha çok kazanıyorsanız,  bazı aylarda ise geliriniz düşüyorsa ara ödemeli taşıt kredisi yerine esnek ödemeli taşıt kredisi sizin için çok daha akılcı bir tercih olur. Bu nedenle söz ettiğimiz siteyi tıklayarak taşıt kredileri hakkında mutlaka daha detaylı bilgi sahibi olmalısınız. Siteye gittiğinizde güncel faiz oranları bilgisine de mutlaka göz atın.